Artikler mar 8, 2023 3 minutter

Spar tid, penger og energi med rett administrasjonssystem

Det er mye å spare dersom man velger riktig administrasjonssystem. Både små og store advokatfirmaer, med få eller mange arbeidstakere, trenger god administrasjon. Med et godt system får man god flyt gjennom hele arbeidsprosessen, i forarbeidet og etterarbeidet. Et komplett administrasjonssystem sparer deg for tid, energi og penger. Et slikt system skal gi deg full oversikt og kontroll på arbeidet, og systemet skal, for deg som bruker, være brukervennlig og digitalt

Hos Datalex sørger vi for å gjøre administreringen i ditt firma så enkel og optimal som mulig. Vårt verktøy sørger for å samle alle ting som kan virke krevende og komplisert på én plass. Ønsker du å vite hvordan Datalex kan effektivisere arbeidsplassen din, så ser vi alltid frem til å slå av en prat. Kontakt oss dersom du ønsker å vite mer om vårt administrasjonssystem, og les gjerne videre for mer informasjon om administrasjonssystemet Datalex.

En effektiv og brukervennlig digitalisering med rett administrasjonssystem

Vårt system er utviklet i samarbeid med advokater. Akkurat derfor er verktøyet vårt et system som skal gagne alle på advokatkontoret.

Vårt administrasjonssystem er tilpasningsdyktig da verktøyet er utviklet for både store og små firmaer. Du kan dermed være sikker på at arbeidsplassen din får nye og bedre rutiner, og en effektiv bruk av personellressursene.

Administrasjonssystemet Datalex har regnskapssystem integrert, og er også fullt integrert med Outlook og Microsoft Office. Det er enkelt for alle brukere å ta i bruk programmet. Som bruker er det bare to ting man trenger å gjøre:

 • å installere systemet,
 • og å gjennomgå en brukervennlig innføring i programmet.

Vi gjør det enkelt for våre brukere, og dere kan alltid få support hos oss på hverdager, både over telefon og e-post. Programmet oppdateres 1–2 ganger årlig, og vi gir dere de oppfølgingskurs som det måtte være behov for. Dere får selvfølgelig lettleste, brukervennlige instruksjonsmanualer.

Når alle brukerne i firmaet ditt har fått en gjennomgang, er dere klare til å ta i bruk et avansert, men likevel brukervennlig program, som gjør det enklere og raskere å drive god og effektiv saksbehandling, og holde regnskap til enhver tid oppdatert.

Alt i ett system

Iverksetter firmaet ditt administrasjonssystemet Datalex, skal du ikke se bort fra at dere sparer både tid og penger. Vårt system er Norges raskeste voksende fagsystem for advokater, og har i dag over 100 advokatkontorer som kunder og mer enn 800 brukere. Ønsker du å vite hva våre kunder har å si, kan du sjekke ut noen av kundeomtalene våre på LinkedIn her.

Med et helhetlig program trenger ikke arbeidstakere som jobber med administrasjon å sette seg inn i flere forskjellige systemer. Våre brukere trenger heller ikke å bruke tid på å bytte fra program til program, eller å ansette sakkyndige som kan håndtere og sjonglere flere programmer til enhver tid.

I rett administrasjonssystem kan du håndtere både rapportering av tid og prosjekt, og du har til enhver tid kontroll på hvordan bedriften styres. Med et enkelt og effektivt verktøy har man god oversikt, og det blir enklere for dere som arbeidsplass å optimalisere arbeidsprosessen, bli mer effektive og vokse.

Nedenfor får du en kort liste med noen av de mange fordelene våre kunder benytter seg av.

 • Registrering av timer og omkostninger
 • Full oversikt over alle involverte roller i sak
 • Fakturering med automatisk bilagsposteringer
 • Tilgang på kalender med registrering av oppgaver og frister
 • Kanskje det beste dokumenthåndteringssystem?
 • Automatisk synkronisering av inn- og utgående epost til sak
 • Sikker lagring av dokumenter i databasen
 • Maler for effektiv dokumentproduksjon
 • Effektiv bilagsregistrering
 • Elektronisk bilagsarkiv
 • Inngående og utgående EHF-fakturaer
 • Eget web-grensesnitt for timeregistrering og dokumenthåndtering (jan 2020)
 • … Og mye mer!

Med administrasjonssystemet Datalex får du bedre sikkerhet, bedre kontroll, lavere kostnader, bedre arbeidsmiljø og en bedre hverdag! Sjekk ut alle kjennetegnene ved administrasjonssystemet Datalex her.

Et alltid oppdatert arbeidsverktøy

Vi utarbeider og forbedrer Datalex kontinuerlig, og sørger for at all utvikling skjer i samarbeid med våre kunder. Akkurat derfor er du hjertelig velkommen til å hjelpe oss, både med forslag og tilbakemeldinger.

Vi lytter til ris og ros, og vi setter oss inn i behovene som oppstår på advokatkontoret. Deretter oppdaterer vi verktøyet vårt. Mens dere kunder sørger for å holde oss oppdaterte på deres behov, sørger vi for å holde administrasjonssystemet oppdatert og brukervennlig. Slik har vi arbeidet med Datalex i mer enn 25 år, og vi ser at det etter hvert har blitt stadig færre forslag, som nok skyldes at de aller fleste behov og krav for lengst er dekket.

Vi tilbyr et komplett produkt med god service som sørger for at dere har all informasjon på ett sted. Dessuten bruker dere programmet slik dere vil. Med et administrasjonssystem tilpasset advokater vil dere til enhver tid ha oversikt over saker, timereserve, ikke-fakturerte omkostninger og utlegg, frister og oppgaver, utestående fakturaer, inntekter, kostnader og klientmidler. Samtidig vil dere alltid ha grundige analyser av virksomheten tilgjengelig.

Er du og din bedrift interessert i en enklere arbeidsdag? Kontakt oss i dag!

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt med oss!

Vi elsker å prate om Datalex. La oss høre fra deg, vi tar gjerne en prat om Datalex, løsningene vi leverer til våre kunder og hva vi kan gjøre for å gjøre hverdagen din mye bedre!