Hvem er Datalex?

Alt vi gjør er for å skape en bedre hverdag for våre kunder. Les mer om vår historie, og bli bedre kjent med filosofien bak utviklingen av vår programvare og hva vi er opptatt av for å skape verdi for våre kunder.

Vår filosofi

Teknologi skal ikke begrense deg

Hver eneste dag har vi fokus på de små detaljene som gjør oss litt bedre, slik at våre kunder kan jobbe smartere og få en litt enklere hverdag.

Vår historie

Datalex Software

Datalex går helt tilbake til tiden hvor datamaskiner smått ble tatt i bruk ute hos bedrifter. Den første versjonen av Datalex ble tatt i bruk i 1986, og vår første kunde har snart vært 40 år hos oss. Vi er nå en av de ledende leverandørene av administrasjonssystemer for advokater.

Vår lange erfaring innenfor systemutvikling, ledelse og konsulentvirksomhet gjør at vi har en unik historikk å vise til. Vår filosofi har alltid vært å utvikle løsningene sammen med advokater og la våre kunder være førende for utvikling av våre løsninger. Vi brenner for skikkelig håndverk og legger all vår energi i å lage kvalitet. Et program som ser bra ut på overflaten er ikke nok, det er nemlig hvordan programvaren støtter deg i arbeidsdagen som gir den faktiske gevinsten. Dette kan være vanskelig å få oversikt over når du skal velge programvare. Vi er stolte av å tilby en stabil og funksjonell programvare som faktisk gjør det den skal, og vi er sikre på at det er derfor våre kunder er svært lojale. Det er ikke uten grunn at flere av våre store kunder og ikke minst konkurrenter har forsøkt å kjøpe en andel i Datalex.

I fremtiden skal vi fortsette å være en forutsigbar og profesjonell partner for våre kunder. Vårt fortrinn er en agil og effektiv organisering som gjør at vi raskt evner å snu oss rundt ved behov. Vi tør å tenke stort på vegne av oss selv og våre kunder. Vi har derfor flere ulike konsepter i kikkerten som vi vet vil skape engasjement i bransjen. Vi mener faktisk at de beste løsningene ikke er laget enda!

Vi håper du har lyst til å ta del i Datalex reisen fremover. Vi er vant til å ta i mot nye familiemedlemmer, og har blitt ganske gode til å sørge for smidige flytteprosesser.

Hilsen oss i Datalex

Spørsmål?

Vi elsker å prate om Datalex. La oss høre fra deg, vi tar gjerne en prat om Datalex, løsningene vi leverer til våre kunder og hva vi kan gjøre for å gjøre hverdagen din mye bedre!