Datalex Administrasjonssystem mar 31, 2023 2 minutter

Et effektivt og responsivt administrasjonssystem

Datalex er utviklet for at våre kunder skal ha en bedre hverdag. Vi mener at et system må levere godt på flere områder for å skape virkelig verdi for brukerne. Dette gjenspeiles i hvordan vi over lang tid har jobbet med å utvikle Datalex. Det er ingenting som heter snarveier og vi jobber kontinuerlig med de små tingene som kan gjøre systemet litt bedre. Vi er opptatt av ytelse og helhetlig funksjonalitet, og at kvalitet i hvert ledd utgjør til sammen en stor forskjell. Hva betyr dette for våre kunder?

Datalex er svært stabilt og vi opplever sjelden feil. Som bruker vet vi hvor viktig det er at systemene som blir brukt fungerer og er oppe. Vi faktisk minimalt med tid på support og vi mener dette forteller alt om hvor brukervennlig og stabilt Datalex faktisk er.

Å vente når systemer arbeider er både frustrerende og sløsing med tid. I mange tilfeller vil dette ha betydelig konsekvens på produktivitet og kvaliteten på arbeid som gjøres. Vi har utviklet Datalex for at det skal være effektivt og responsivt, og for at oppgaver skal løses med færrest mulig klikk. Dette gir gode brukeropplevelser og brukerne får bedre kontroll på hvordan tiden brukes.

Med Datalex får våre kunder et komplett administrasjonssystem som inneholder all funksjonalitet et advokatkontor trenger for å følge opp klienter, sikre kontroll på dokumentasjon, timeregistrering og langt mer. Ved å pakke dette inn i en løsning som jobber for deg så er dette vårt bidrag for å hjelpe deg til å yte på ditt beste. Et administrasjonssystem er faktisk så mangt!

5 Grunner til å bytte til Datalex

  1. Du får system som er bygget for gode brukeropplevelser og smidig håndtering av arbeidsoppgaver
  2. Alt du trenger for å følge opp og administrere dine saker fra A til Å samlet på et sted
  3. Et raskt og responsivt system som minimerer mikro-avbruddene som i løpet av en dag har stor effekt på produktivitet
  4. Brukervennlige systemer betyr bedre trivsel og mindre stress på arbeidsplassen
  5. Web eller desktop klient? Hos oss må du ikke velge mellom disse. Vi er godt i gang med utvikling av vår web-funksjonalitet

Ps: Vi opererer ikke med bindingstid. Vi tror nemlig at den beste måten å beholde kunder på er å gjøre de fornøyd hele tiden!

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt med oss!

Vi elsker å prate om Datalex. La oss høre fra deg, vi tar gjerne en prat om Datalex, løsningene vi leverer til våre kunder og hva vi kan gjøre for å gjøre hverdagen din mye bedre!