Datalex Administrasjonssystem mar 31, 2023 < 1 minutt

Smidig og effektiv arbeidsdag for advokaten

En advokats arbeidsdag er som oftest hektisk, og det er stadig behov for å sjonglere mellom oppgaver med stramme tidsfrister. En nødvendig forutsetning er derfor at teknologien spiller på lag, støtter og ikke definerer hvordan oppgaver skal løses.

Vårt administrasjonssystem er tilrettelagt for at oppgaver løses smidig og effektivt. Vi har samlet funksjonaliteten advokatvirksomheten har behov for i et system. Uavhengig av om det viktigste for deg er dokumenthåndtering, timeføring eller digital signering, så finner du dette og bredt med annen funksjonalitet i Datalex. Vår teknologi for PDF-håndtering gjør det lettere å jobbe og bearbeide disse dokumentene. Utnytt fleksibiliteten til å tilpasse bruk etter behovene ditt advokatfirma måtte ha, eller utforsk mulighetene med malbiblioteket. Vi brenner for sømløshet mellom funksjoner og smidige brukeropplevelser. Det er ikke uten grunn at våre kunder omtaler Datalex som et komplett system.

«En nødvendig forutsetning er derfor at teknologien spiller på lag, støtter og ikke definerer hvordan oppgaver skal løses»

Med Datalex får du blant annet

  • Et komplett administrasjonssystem med all nødvendig funksjonalitet inkludert integrert regnskapsmodul
  • Saksoppfølging som er knyttet sømløst til søkbart dokumentarkiv, kalender, timeføring og produksjonsrapporter
  • Et raskt system som er bygget for å hjelpe med å holde fokus og unngå at produktiv tid forsvinner fra arbeidet
  • Bidra til at oppgaver skal så raskt som mulig raskt og for at fokuset skal ligge på ditt arbeide
  • Vi bruker lite tid på support, men skulle du allikevel trenge det, så er vi her for deg

«Det er ikke uten grunn at våre kunder omtaler Datalex som et komplett system»

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt med oss!

Vi elsker å prate om Datalex. La oss høre fra deg, vi tar gjerne en prat om Datalex, løsningene vi leverer til våre kunder og hva vi kan gjøre for å gjøre hverdagen din mye bedre!