Datalex Administrasjonssystem mar 31, 2023 2 minutter

Spar tid og jobb smartere med nytt administrasjonssystem

Tid er for de fleste mangelvare og det er behov for å utnytte hvert minutt i løpet av en dag best mulig.

Stort sett alle arbeidsoppgaver i løpet av en dag løses nå ved hjelp av digitale verktøyer og systemer. Disse skal støtte oss, gjøre arbeid lettere og sørge for at vi kan gjøre oppgavene våre effektivt.  Målet er ikke å jobbe raskere, men smartere.

Vi ser stadig nye eksempler på hvordan teknologisk utvikling har betydelig effekt på hvordan oppgaver løses. Teknologi kan dessverre også hemme oss i det daglige. Selv enkle oppgaver kan bli unødvendig komplekse og ta lenger tid enn de bør. Snakker ikke funksjonalitet godt nok sammen vil det også øke risikoen for feil eller dobbeltarbeid, og det er veldokumentert at selv mindre avbrudd i arbeidet kan ha uproporsjonalt stor effekt på konsentrasjon og produktivitet. Et foretaks valg av løsninger kan derfor gi store konsekvenser.

I Datalex har vi samlet alle saksbehandlingsbehov i et administrasjonssystem som også inkluderer et fullverdig integrert regnskap. Vi er opptatt av å levere brukervennlige og intuitive løsninger. Vi har minimalt med supporthenvendelser og tar det som et godt tegn på at vi har lykkes med dette. Vi har utviklet funksjonalitet som snakker sømløst sammen, slik at dokumenthåndtering, saksoppfølging, timeføring eller andre oppgaver kan utføres så enkelt som mulig. Vårt valg av teknologi gjør at vi leverer en svært rask og responsiv løsning hvor våre kunder slipper treghetene systemer ofte kommer med.

5 Grunner til å bytte til Datalex

  1. Du får system som er bygget for gode brukeropplevelser og smidig håndtering av arbeidsoppgaver
  2. Alt du trenger for å følge opp og administrere dine saker fra A til Å samlet på et sted
  3. Et raskt og responsivt system som minimerer mikro-avbruddene som i løpet av en dag har stor effekt på produktivitet
  4. Brukervennlige systemer betyr bedre trivsel og mindre stress på arbeidsplassen
  5. Web eller desktop klient? Hos oss må du ikke velge mellom disse. Vi er godt i gang med utvikling av vår web-funksjonalitet

Alt dette betyr potensielt store gevinster i form av produktivitet, tid spart og mindre frustrasjon. Kostnadene med et system er faktisk så mangt.

Vi bygger snarveiene for deg. Datalex, for en bedre hverdag!

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt med oss!

Vi elsker å prate om Datalex. La oss høre fra deg, vi tar gjerne en prat om Datalex, løsningene vi leverer til våre kunder og hva vi kan gjøre for å gjøre hverdagen din mye bedre!