Artikler mar 8, 2023 3 minutter

5 fordeler med ett administrasjonssystem

I dag er digitalisering et ord som virkelig er i vinden. Det er ikke så rart da de fleste arbeidsplasser, både norske og utenlandske, har måttet ty til hjemmekontor de siste 1,5 årene. Aldri noensinne har vi pratet så mye om digitalisering og digitale løsninger, og aldri har digitale verktøy kommet mer til nytte. Digitaliseringen skjer i alle bransjer, også innenfor jusen. Gode digitale løsninger, som et komplett administrasjonssystem, skaper fleksible arbeidsplasser, en lettere arbeidshverdag og et bedre arbeidsmiljø, også på advokatkontoret.

Har du lyst til å høre om fordelene med administrasjonssystemet Datalex? Les videre for å få med deg fem av de mange fordelene med vårt system. Er du allerede solgt? Da er det bare å kontakte oss i dag for en uforpliktende prat!

1. Et fullverdig system av og for advokater

Det er ingen som vet mer om arbeidsdagen på advokatkontoret enn de som faktisk tilbringer arbeidsdagen sin der – advokater, fullmektiger, sekretærer og regnskapspersonell. Det er dere som vet hvilke oppgaver som må gjennomgås i løpet av dagen, og det er dere som må forholde dere til saker, kunder, avtaler, frister, dokumentasjon og fakturering, og ikke minst – regnskapet.

Datalex har av den grunn bygget et administrasjonssystem for og med advokater. Vi har tatt imot ønsker og tips fra advokater, og vi søker kontinuerlig etter tilbakemeldinger for å tilfredsstille alle våre kunders behov. Vår plattform skal sørge for at alle brukere skal få et fullverdig system som dekker alle administrative behov, og som skaper god oversikt og en enklere arbeidsdag.

2. En lettlært og integrert teknologi

Selv om teknologien er her for å hjelpe oss, er det mange som frykter den. Mange er bekymret over å måtte lære seg noe nytt, eller for at teknologien reduserer antallet stillinger på arbeidsplassen. Men teknologien kan gjøre arbeidsplassen og arbeidstakerne dine mye mer effektive. Datamaskinen er og forblir et effektivt hjelpemiddel. Med teknologien på din side, kan plutselig bedriften din tilby kundene enda flere tjenester, og vipps, så har du kunder som er mer fornøyde enn noen gang før.

Vi vet at de fleste benytter seg av både Word og Outlook i arbeidsdagen. En av fordelene med administrasjonssystemet Datalex er nettopp at både Microsoft Word og Outlook er fullt integrert i plattformen. Vårt system er avansert, men veldig enkelt å lære seg. Du får en innføring i programmet av oss, og vi holder ofte kurs. Dermed er ikke veien lang å gå før du og bedriften din kanskje er mer effektive enn deres konkurrenter.

3. Alltid på sak med administrasjonssystemet Datalex

Vi tilbyr en komplett saksbehandling fra A til Å. Med vårt system er du alltid oppdatert på sak, samtidig som du har full oversikt over roller, oppgaver og frister. I saksbildet har du blant annet full oversikt over:

  • Hva saken dreier seg om
  • Hvem som er involvert i saken og hvilke roller de har
  • Oversikt over frister og avtaler
  • Timeregistrering og fakturaer – både hva som gjenstår å fakturere og utestående fakturaer
  • Alle saksdokumenter i et svært godt dokumenthåndteringssystem

… Og mer!

4. Enkelt og oversiktlig regnskap

I administrasjonssystemet Datalex har du alltid et ryddig og oppdatert regnskap. Regnskapet vil være knyttet til sakene dine. Dermed har du full oversikt over sakens økonomiske status. Ønsker du å se all informasjon om en saks regnskap, kan du gjøre det enkelt under reskontrobildet til saken. I systemet for regnskap har du alle funksjoner tilgjengelige, blant annet posteringsrutiner, reskontro, regnskapsrapporter, purrerutiner og mye mer.

5. Dokumenthåndtering

Vi ønsker alle å holde orden i dokumentene våre, men noen ganger er det enklere sagt enn gjort. Med vårt system lover vi at det er enkelt å holde oversikt over alle dokumenter, og du er alltid forsikret om at dokumentene er sikre i Datalex’ database. Det er kun de som har adgang til Datalex som har adgang til dokumentene dine. Den saksansvarlige kan velge hvem som skal ha tilgang til dokumentene i saken.

Du sitter kanskje noen ganger og gruer deg for den lange prosessen med å finne frem til sak? Med vårt system trenger du ikke å bekymre deg. I stedet for å manuelt bla gjennom papirer eller bruke lange timer på å søke gjennom en pc stappfull av filer, kan du enkelt søke fritt i administrasjonssystemet. Med søkeord kan du søke gjennom alle dokumenter i alle saker og på ord og referanser oppført i sakene. En lynkjapp og enkel løsning venter på deg, så hva er det du venter på?

Ønsker du å lese om alle fordelene Datalex kan tilby? Da kan du lese mer om alle våre fordeler her.
Liker du bedre å slå av en prat? Vi svarer både på e-post: post@datalexsoftware.no og telefon: 47471814.

Vi ser frem til å høre fra deg! For mer informasjon kontakt oss her.

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt med oss!

Vi elsker å prate om Datalex. La oss høre fra deg, vi tar gjerne en prat om Datalex, løsningene vi leverer til våre kunder og hva vi kan gjøre for å gjøre hverdagen din mye bedre!