Datalex Administrasjonssystem mar 31, 2023 2 minutter

Ikke la teknologien begrense deg!

Digitale løsninger har for lengst blitt en integrert del av hverdagen vår. Det betyr at vi må leve med de på godt og vondt. Vi tar disse i bruk for å dekke et behov, og i mange tilfeller fungerer det svært godt. Det vil riktignok bli et problem når de digitale verktøyene direkte eller indirekte begrenser oss. I mange tilfeller blir administrasjonssystemet en oppgave i seg selv og ikke noe som understøtter de faktiske oppgavene. Det er da grunner til å bytte system.

På tross av ønske om å bytte administrasjonssystem velger de færreste å gjøre noe. Frykt for kostnadene ved å bytte og bekymringen for at det vil ta tid å lære et nytt system gjør terskelen høy. De fleste overser derimot de løpende og svært høye kostnadene misnøye, ineffektivitet og manglende konsentrasjon gir. Å bytte administrasjonssystem kan derfor være det mest lønnsomme du gjør.

Datalex er bygget for smidige og gode brukeropplevelser. Systemet er over lang tid utviklet i samarbeid med våre kunder, og inneholder alt en advokatvirksomhet trenger for å følge opp klienter og daglig drift. Vi har valgt å være tro mot prinsippet om å bygge kvalitet og aldri ta teknologiske snarveier, og dette nyter kundene våre godt av i dag. Vi er derfor stolte av å tilby et system som fra A til Å faktisk fungerer og hvor du i et enkelt system kan holde fokus på dine oppgaver. Med Datalex får du ikke bare et komplett system, men også et system som sørger for [fyll inn ditt behov] , [fyll inn ditt neste behov] og [ja vi dekker dette behovet også]

«Vi har valgt å være tro mot prinsippet om å bygge kvalitet og aldri ta teknologiske snarveier, og dette nyter kundene våre godt av i dag»

Kontakt oss gjerne for å høre mer om hva du får ved å velge Datalex

  • Et komplett administrasjonssystem med all nødvendig funksjonalitet inkludert integrert regnskapsmodul
  • Saksoppfølging som er knyttet sømløst til søkbart dokumentarkiv, kalender, timeføring og produksjonsrapporter
  • Et raskt system som er bygget for å hjelpe med å holde fokus og unngå at produktiv tid forsvinner fra arbeidet
  • Bidra til at oppgaver skal så raskt som mulig raskt og for at fokuset skal ligge på ditt arbeide
  • Vi bruker lite tid på support, men skulle du allikevel trenge det, så er vi her for deg

«I mange tilfeller blir administrasjonssystemet en oppgave i seg selv og ikke noe som understøtter de faktiske oppgavene»

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt med oss!

Vi elsker å prate om Datalex. La oss høre fra deg, vi tar gjerne en prat om Datalex, løsningene vi leverer til våre kunder og hva vi kan gjøre for å gjøre hverdagen din mye bedre!